Over ons

 

Hallo, Mijn naam is Birgitte.

Lievefeestbeestjes is een soort van mijn eerste kindje.

Al van jongs af aan wist ik het, ik wil met kinderen werken. Wanneer mijn klasgenoten op vrije dagen of middagen naar de stad gingen, ging ik op 14 jarige leeftijd al helpen op een kinderdagverblijf.

Nadat ik in 2006 mijn diploma tot pedagogisch medewerkster heb behaald, ben ik als au-pair naar Brussel vertrokken voor 10 maanden. Dit werd gevolgd door een zomerbaantje als invalskracht bij kinderdagverblijven in Maastricht. Om daarna naar Friesland te vertrekken als au-pair.

Na 5 jaar werkzaam te zijn geweest op een kinderdagverblijf in ‘s Hertogenbosch, ben ik sinds 2014 fulltime werkzaam als gastouder aan huis. Sindsdien heb ik de zorg voor veel kindjes mogen dragen.

En waarom kinderfeestjes organiseren dan?
Het begon allemaal met een tweedehands schminksetje. Het leek me leuk om deze mee te nemen naar mijn gastgezinnen.
Al snel kwam ik er achter het schminken leuk te vinden. Hier meer mee gaan doen leek me leuk. Ik dacht “wel even” een cursus te doen en dan op kinderfeestjes te kunnen gaan schminken. Dat werden vele cursussen en workshops.

Lievefeestbeestjes krijgt het steeds drukker én omdat ik samen met mijn man Vincent, in november 2018 ons eerste kindje verwacht. Heb ik hulp gevonden in Nadie.

Afgeronde opleidingen & cursussen

  • Cursus Schminken bij kinderen
  • Vervolgcursus Schminken
  • Cursus Multicolor schminken
  • Meerdere verdiepingsworkshops schminken
  • Cursus Kinder EHBO
  • Leeuwenborgh College Maastricht Sociaal Pedagogisch Werker 3 Kinderopvang 2003 – 2006
  • Workshop “Muziek ontwikkelt”
  • Efabe workshopweekend schminken 2018

 

 

 

Hoi hoi,

Ik zal mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Nadie Heijs en kom uit Mill. Via facebook heb ik Lievefeestbeestjes ontdekt en heb ik gelijk uit enthousiasme contact opgenomen met Birgitte. ‘’Kun jij af en toe hulp gebruiken?’’ En daar ben ik dan.

Zelf ben ik nu een jaar werkzaam geweest op een woongroep/buitenschoolse opvang voor kinderen met een beperking en gedragsproblematieken. En ondertussen ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging als onderwijsassistent op een Havo/Vwo school. Naast dit werk ben ik actief als vrijwilligster bij de carnavals vereniging voor jeugd in Mill. Hier geef ik danslessen aan twee enthousiaste groepen. Het werken met kinderen met of zonder beperking is wat ik het liefste doe, daar haal ik mijn energie uit. En zo af en toe ben ik onherkenbaar als typetje LIZZIE actief binnen mijn eigen muziek vereniging, waar ik dwarsfluit speel, of daar buiten om kinderen te entertainen met theater of show. Deze ervaringen en kwaliteiten neem ik mee als ik mag helpen bij Lievefeestbeestjes. Ik vind het dan ook erg leuk om voor Lievefeestbeestjes af en toe te mogen werken. Samen met Birgitte maar ook zeker met de kinderen kan ik mijn enthousiasme delen.

Wie weet zie ik jullie snel!

Groetjes,

Nadie